Előfizetői tartalom

Tízéves a CIB Befektetési Alapkezelő Zrt.

Portfolio
A napokban ünnepelte fennállásának tizedik évfordulóját a CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. A társág 1997-ben kezdte meg a működését, akkor még csupán három munkatárssal. Az alapkezelő első alapja az azóta is sikerrel működő CIB Kincsem Kötvény Alap volt, az ezt követő három évben 1-1 alappal bővítette kínálatát, mára pedig az univerzális vagyonkezelési tevékenység részeként mintegy 30 alapot kínál ügyfelei számára.

A CIB Alapkezelő a CIB Értékpapír Rt. vagyon- és portfóliókezelési tevékenységének 2002-es integrálása óta folytat univerzális vagyon- és alapkezelő tevékenységet, ami így az alapkezelés mellett többek között nyugdíjpénztári vagyonkezelést, illetve önkormányzatok, vállalatok és magánszemélyek számára végzett portfóliókezelést is magába foglal. A társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés