Előfizetői tartalom

5.7 milliárd forinttal zárult a Budapest MetálMix Alap jegyzése

Portfolio
Június 22-én, pénteken lezárult a Budapest MetálMix Tőkevédett Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap jegyzése, az alap Felügyeleti bejegyzése folyamatban van. Az alapban a jegyzési időszak hét hete alatt több mint 5.7 milliárd forint halmozódott fel, ezzel a Budapest MetálMix Alap jegyzése a második legnagyobb a Budapest Alapkezelő által eddig indított garantált alapok közül.

A három és fél éves futamidejű Budapest MetálMix Alap hozamát a londoni fémtőzsdén jegyzett négy fém (egyenlő súllyal alumínium, réz, nikkel, cink), valamint a Brent nyersolaj ármozgása határozza meg. A Budapest MetalMix Tőkevédett Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap stagnáló, vagy akár csökkenő nyersanyagpiaci indexek esetén is fizethet hozamot, az egyes indexek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés