Előfizetői tartalom

Újraindítja alapjai forgalmazását a BNP Paribas

Portfolio
A jövő hét végétől ismét lehet kereskedni annak a három BNP Paribas alapnak a jegyeivel, amelyek forgalmazását az alapkezelő az alapok eszközeinek értékelési nehézségeire hivatkozva felfüggesztette augusztus elején. Az alapkezelő mostanra összetett számítógépes modellek alkalmazásával értékelni tudta az alapok portfólióban lévő eszközfedezetű értékpapírokat, így eleget tud tenni a befektetők követeléseinek.

Újraindítja a befektetési jegyek forgalmazását az augusztus 7-én felfüggesztett három BNP Paribas alap - közölte az alapkezelő -, a befektetők tehát visszaválthatják a birtokukban lévő jegyeket. A felfüggesztés hátterében az állt, hogy az összekuszálódott piaci viszonyok között az alapkezelő a megfelelő információk hiányában nem tudta az alapok portfólióiban lévő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés