Előfizetői tartalom

A garantált alapokban még van fantázia - új alapokkal jön a K&H Alapkezelő

Portfolio
Markáns változás állhat be a közép-európai régió, így hazánk befektetési szokásaiban, a nyugat-európai minták alapján az alacsonyabb kockázatú termékeket fokozatosan felváltják a részvényjellegű befektetések. A befektetői szemlélet alakításában nagy szerep jut a különféle tőkevédett konstrukcióknak, amelyek mind sokszínűbbé válnak a szabályozás adta lazább kereteknek köszönhetően. Nem a garantált szegmens az egyetlen ugyanakkor, ahol a most tízéves K&H Alapkezelő innovatív termékekkel igyekszik megjelenni, kiemelt szerepet játszanak a KBC csoport stratégiájában például a társadalmilag felelős befektetések, de a jövőre az úgynevezett életciklus alapok is megjelennek a társaság kínálatában.

Dr. Stefan Duchateau, a KBC Vagyonkezelő N.V. Vezetői Bizottságának elnöke a régiónk vagyonkezelési és befektetésialap-piacán zajló folyamatokkal kapcsolatban rámutatott, hogy Nyugat-Európában Belgium égy évtizede még hasonló helyzetben volt, mint hazánk, miután a lakossági befektetéseket az alacsonyabb kockázatú eszközök uralták. A közép-kelet-európai átlag szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés