Előfizetői tartalom

Környezettudatos alap a CIB Alapkezelőtől

Portfolio
A közelmúltban tíz éves fennállását ünneplő CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. befektetési-alap kínálatának új tagja a szeptember 24. és november 23. között jegyezhető CIB Alternatív Energia Tőkevédett Származtatott Alap, amely a biztonságos megtakarítás, a nyereségorientált befektetés, valamint a jövő generációira is figyelmet fordító konstrukció előnyeit ötvözi.

Az 1997-ben alapított CIB Befektetési Alapkezelő Zrt., amely a CIB Kincsem Kötvény Alappal indult a piacon, ma már univerzális vagyon-- és alapkezelési tevékenységet folytat. Napjainkban a legkülönbözőbb hozam-kockázati szintet megtestesítő, mintegy harminc befektetési alapot tartalmazó palettáról választhatnak a befektetők.. Az újonnan bevezetett CIB Alternatív Energia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés