Előfizetői tartalom

Hatalmas profitlehetőség rejlik a klímaváltozásban

Portfolio
Klímaváltozás és fejlődő Ázsia. Két olyan terület, amelyet az elmúlt hónapokban, években kiemelt figyelem övezett, és ez az érdeklődés biztosan fennmarad a közeljövőben is. A klímaváltozás nemcsak társadalmi, ökológiai szempontból kiemelt kérdés, hanem befektetői szemszögből is értékes terület - emeltek ki az ING Investment Management szakembere, az ázsiai feltörekvő országok pedig a világgazdaság növekedésének motorjává válhatnak. A klímaváltozással kapcsolatos befektetések, és a feltörkvő ázsiai országok már az ING alapkínálatában is megtalálhatók - derült ki az ING Alapkezelő mai befektetési alap roadshowján.

Frederic van Parijs, a hazánkban nagyjából két hónap múlva kapható ING Klímaváltozás Alapot kezelő csapat tagja hangsúlyozta, hogy nem kizárólag alternatív energiával kapcsolatos befektetésekről van szó - habár ezek is helyet kapnak a portfólióban -, és az alap nem is az úgynevezett társadalmilag felelős alapok táborát gazdagítja, hanem ezeknél sokkal szélesebb palettáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés