Előfizetői tartalom

Itt a tőke- és hozamvédett K&H fix plusz öko alap

Portfolio
Tőke- és hozamvédett öko alapot indít a K&H társadalmi elkötelezettségének újabb jeleként. A K&H nevével fémjelzett innovatív befektetési termék, az öko alap most induló zártvégű változata, a K&H fix plusz öko alap immár tőke- és hozamvédett szerkezetben, biztonságra, valamint környezettudatos gondolkodásra, társadalmi felelősségvállalásra nyitott befektetők számára kínálja hosszú távú befektetési konstrukcióját. Az új befektetési termék révén a K&H Alapkezelő társadalmilag felelős befektetések kritériumainak megfelelő vállalatok részvényeinek hozamából kínál részesedést a hazai befektetők számára. Az alap a hároméves futamidő végére 12%-os minimum hozamot garantál, de teljesítménye akár a maximum 70%-os hozamot is elérheti.

A K&H fix plusz öko alap révén az Alapkezelő olyan befektetési alapot kínál a hazai tőkepiacon, amelyben a hozam lehetőségét azon cégek részvényei adják, amelyek fő tevékenységi köre az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése, az alternatív energia-előállítás és az ehhez szükséges berendezések gyártása és tervezése, valamint a víztisztítás, vízgazdálkodás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés