Előfizetői tartalom

Sikeres volt a Budapest Hozamtár Alap jegyzése

Portfolio
Kiemelkedően teljesítette a Budapest Alapkezelő elemzőinek várakozásait a Budapest Hozamtár Alap. A tőkevédett alapot a jegyzési időszak végéig 4 milliárd forint felett jegyezték a befektetők. Az opciós struktúrán keresztül 20 nemzetközi blue chip részvénybe fektető alapot az amerikai jelzálogkötvény-piacon kirobbant bizonytalanságra válaszul indította a Budapest Alapkezelő.

A Budapest Alapkezelő új, tőkevédett alapjának október közepéig tartó jegyzésének lezártáig 4.063.810.000 forintot helyeztek el a magyar piacon több szempontból is unikumnak számító nyíltvégű alapban. Ez az eredmény megfelelt a Budapest Alapkezelő várakozásainak. A Budapest Hozamtár Alap hozamlehetőségeit egy, a 20, nemzetközi blue chip részvényből álló kosár teljesítménye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés