FONTOS Putyin elhagyja Oroszországot, repedezik a donbaszi frontvonal - Híreink az ukrajnai háborúról kedden
 
Előfizetői tartalom

Csoma András a Biggeorge's-nál

Portfolio
2007 szeptemberétől Csoma András személyében új vezető kapcsolódott be a Biggeorge's-NV Zrt munkájába. A Biggeorge's-NV Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. új vezérigazgatójaként a meglevő befektetési alap-kezelési tevékenység fenntartása és új ingatlan alap termékek létrehozása lesz feladata. Csoma András egyben a Biggeorge's-NV Ingatlanfejlesztő Zrt. vezérigazgató-helyetteseként irányítja a cégcsoport folyamatban levő irodafejlesztési projektjeit: a Könyves Kálmán körúton épülő 28.000 nm-es Parkway Offices, a Lajos utca és Szépvölgyi út sarkán épülő 10.000 nm-es Bécsi Corner, a Margit körút és Rómer Flóris utca sarkán épülő 5000 nm-es Margit Corner, valamint a Sasad Liget lakópark mellett épülő 17.000 nm-es Sasad Business Center projekteket.

Csoma András személyében az ingatlanpiaci instrumentumok, és vállalatértékelés területén nagy tapasztalattal bíró vezető csatlakozott a Biggeorge's-NV-hez. Az elmúlt években a Raiffeisen Befektetési Alapkezelő Zrt. vezérigazgató-helyetteseként, és a társaság igazgatóságának tagjaként részt vett a társaság irányításában. Korábban aktív szerepet vállalt a Raiffeisen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés