Előfizetői tartalom

Autóipari garantált alap a K&H Alapkezelőtől

Portfolio
Újabb tőkevédett alapot indít útjára a K&H Alapkezelő K&H fix plusz autó néven. Az alap hozamait egy 21 részvényből álló részvénykosár adja, amely - mint ahogyan az alap neve is sugallja - egyetlen iparágra, az autógyártásra épül. A részvénykosár az autóipar különböző területein működő vállalatok részvényeit tartalmazza, amelyek autógyártással, alkatrészekkel, olajiparral, útépítéssel és logisztikával foglalkoznak.

A 3 éves futamidejű, zártvégű konstrukció a tőkevédelem mellett garantált minimmum hozamot is biztosít a befektetőinek, amelynek mértéke a névértékre vetítve 10 százalék (azaz éves szinten 3,23 százalék). Az alap tőkevédelmen felüli hozamát az említett részvénykosár hozama határozza meg, de a lejáratkori hozam nem lehet magasabb 70 százaléknál (azaz évi 19.33 százaléknál)....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés