Előfizetői tartalom

A jövő befektetése: tiszta energia, tiszta haszon!

Portfolio
Az egyébként nem túl bíztató világpiaci trendek közepette is kiemelkedően sikeres évet zárt 2007-ben a tiszta energiaforrásokra épülő szektor. Az év során az erősen visszafogott gazdasági növekedés mellett is folyamatosan a címlapon voltak a terület hírei, és a 2008-ra vonatkozó előrejelzések is további szárnyalást mutatnak - derül ki a Clean Edge legfrissebb tanulmányából. Noha már egy ideje rohamtempóban fejlődik az iparág, összességében még érdemes beruházni ezen a téren, bár a sikernek elengedhetetlen előfeltétele az újító és előremutató gondolkodásmód.

A tiszta energiaforrások térnyerése egyre inkább megállíthatatlannak látszik. 2007-ben a napelemekből, szélenergiából, bioüzemanyagokból és üzemanyagcellákból származó bevétel 40%-kal nőtt, ezzel meghaladva a 77 milliárd dolláros értéket - derül ki a Clean Edge nevű, a területre szakosodott piackutató tanulmányából. A szektor egyre elismertebbé válik, aminek tökéletes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés