Előfizetői tartalom

Új főtitkár a Stabilitás Pénztárszövetségnél

Portfolio
Dr. Juhász Istvánné 2008. április 7-étől a Stabilitás Pénztárszövetség főtitkáraként folytatja pályafutását. A pénztári szektorban több mint 14 éves tapasztalattal rendelkező szakember nevéhez fűződik például a Hungária Biztosítónál az önkéntes nyugdíjpénztár megalapítása, az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárak Felügyeletének elnökhelyetteseként pedig aktív közreműködője volt az önkéntes kölcsönös biztosító pénztárak és magánnyugdíjpénztárak jogszabályi környezete kialakításának.

Jelenlegi pozíciójának betöltését megelőzően 4 éven át a PSZÁF Biztosítási és Pénztárfelügyeleti Igazgatóság ügyvezető igazgatójaként hozzá kapcsolódik a Pénztárkonferenciák megszervezése mellett a Biztosítási Konferenciák bevezetése is. "Új pozíciómban elsődleges célom, hogy a hazai önkéntes nyugdíj- és egészségpénztárak valamint a magánnyugdíjpénztárak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés