Előfizetői tartalom

Egy kis levegő, mielőtt még mélyebbre merülünk (Portfólió-ajánlók)

Portfolio
"Rövid időre fellélegezhetünk, de azért túlságosan ne nyugodjunk meg" - így összegezhető a Portfolio.hu által megkérdezett alapkezelők ehavi ajánlóinak üzenete. A piaci profik az előttünk álló hetekre a korábbinál némileg magasabb részvénykitettséggel vágnának neki, bízva a folytatódó pozitív korrekcióban, de arra figyelmeztetnek, hogy a helyzet bármikor újból zűrössé válhat. Emellett a nyersanyagok árának kirobbanó emelkedése is a végéhez ért, így az alapkezelők inkább a viharos időszakokban nagyobb biztonságot ígérő abszolút hozamú alapokban vigasztalódnak az elkövetkező hónapban.

Egy kis időhöz jutottak a befektetők Átmenetileg oszladozni látszanak a befektetők feje felett gyülekező sötét fellegek, erre utal legalább is, hogy a Portfolio.hu által megkérdezett alapkezelők ehavi ajánlóikban valamelyest megemelkedett a részvények részaránya, a korábbiakhoz képest. Magunk mögött hagytuk tehát a "történelmi mélypontot", és a profik ismét a részvénypiacok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés