Előfizetői tartalom

Mától jegyezhető az MKB Panoráma Alap

Portfolio
Mától jegyezhető az MKB Panoráma Tőke- és Hozamvédett Származtatott Befektetési Alap, amely az Amerikai Egyesült Államok és Európa részvénypiacainak teljesítményére alapozva kínál befektetési lehetőséget. A 3 éves futamidejű alap befektetési jegyei négy héten át, május 30-ig 10 000 forint névértéken; az Alapkezelő a jegyzési időszak alatt 10 százalékos diszkontot alkalmaz. A futamidő első évének végén a befektetők 10,5%-os hozamkifizetéssel számolhatnak.

Az MKB Alapkezelő Zrt. idei negyedik befektetési alapjaként indul útjára május 5-étől az MKB Panoráma Tőke- és Hozamvédett Származtatott Befektetési Alap. Az alap futamideje 3 év, a nyilvántartásba vételtől 2011. június 6-ig tart. Az érdeklődő ügyfelek minimum 100 000 forint értékben jegyezhetnek a 10 000 forint névértékű befektetési jegyekből, a jegyzési periódus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés