Előfizetői tartalom

A medvepiacon az orosz medve lesz a nyerő

Portfolio
Oroszország, és azon belül is az olajipari társaságok a legvonzóbbak a profi befektetők szemében a Portfolio.hu legfrissebb portfólió-ajánlói alapján. A megkérdezett alapkezelők ugyanakkor általában óvatosságra intenek az itt-ott feltűnő kedvező jelek mellett is, erre utal legalábbis, hogy csökkent a részvények súlya az összesített portfólióban. A visszaesés ugyanakkor hazánkat és a fejlett piacokat érintette, a feltörekvő piacoktól továbbra sem fordultak el a szakemberek. Továbbra is tartja magát az a vélemény is, miszerint a magyar kötvények hosszabb távon szemrevaló nyereséggel kecsegtetnek, az előttünk álló bizonytalan időszakban ugyanakkor ajánlatos lehet a szokásosnál nagyobb mennyiségű abszolút hozamú befektetési alapot is tartanunk portfóliónkban.

Óvatos finomhangolások Ezúttal ugyan nem forgatták fel fenekestül portfólió-ajánlóikat a megkérdezett szakemberek, de mind a kommentárok, mind pedig az összesített portfólió alakulása arra utalnak, a profik némi gyanakvással figyelik a piacok elmúlt hetekben tapasztalt szárnyalását. A fő eszközkategóriák szerinti bontásban is a leginkább a részvények súlya változott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés