Előfizetői tartalom

Kiállták a nehéz próbát a feltörekvő piacok

Portfolio
Rémisztő lehet a rövid távú kép annak, aki most először akarja pénzét a fejlődő országok kötvénypiacain fialtatni, ám ha hosszabb időszakot veszünk figyelembe, akkor már más történet rajzolódik ki. A feltörekvő piacok a korábbi tapasztalatokkal ellentétben nagyobb megrázkódtatás nélkül vészelték át a hitelpiaci válság eddigi hullámait.

A bizalom forgandó A felületes szemlélő számára úgy tűnhet, hogy a jelzálogpiaci válság súlyosan rányomta bélyegét a fejlődő országok kötvénypiacaira, ha csak egy futó pillantást vet a területet jellemző mutatószámok elmúlt havi változására. Végleges következtetés levonása azonban elhamarkodott lenne, hiszen hosszabb időtávon éppen ennek a fordítottja látszik....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés