Előfizetői tartalom

Vége, eldőlt: Hollandia lesz az Európa-bajnok!

Somi András
Nincs mese, a hazai részvény- és kötvényelemzők az alapkezelőkkel karöltve egyértelmű döntést hoztak: a hollandok nyerik a kontinensviadalt. Hogy ez végleges legyen persze egy-két meccset még le kell játszaniuk a fiúknak, és ahogyan a tornák egyenes kieséses szakaszában lenni szokott, lesz bizony, akinek fájni fog az eredmény: a hollandok mellett a portugálok és a törökök is simán mehetnek tovább az elődöntő felé a profi jósok szerint. Történelmi sportcikk a Portfolio.hu virtuális hasábjain.

Az elemzők és alapkezelők tippversenyének nyereményalapja jelenleg egy-egy láda sör a Dialóg Alapkezelő, illetve a Portfolio.hu felajánlásában. Természetesen továbbra is várjuk a nagylelkű hozzájárulásokat a verseny nyereményeinek hízlalására. Mit nekünk infláció, kamatdöntés vagy a BUX index, amikor ma este megkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság egyenes kieséses...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés