Előfizetői tartalom

Hoppá! Elemzők ekkorát még soha nem tévedtek

Somi András
Mindenki nyugodtan felejtse el a mai kamatdöntést, akármi is legyen ugyanis az eredmény, nem lesznek rá elemzői kommentek, sem piaci reakciók. Az érintett szakemberek ugyanis azzal vannak elfoglalva, hol babrálták el modelljeiket, amelyek csúnyán leszerepeltek az elmúlt négy napban. Hollandia Európa-bajnok? A portugálok győznek? Búcsúzunk az oroszoktól? Ugyan már! A hazai pénzügyi szektor legborzalmasabb négy napjának krónikája a Portfolio.hu formálódó sportrovatában.

Az elemzők és alapkezelők tippversenyének nyereményalapja jelenleg egy-egy láda sör a Dialóg Alapkezelő, illetve a Portfolio.hu felajánlásában. Természetesen továbbra is várjuk a nagylelkű hozzájárulásokat a verseny nyereményeinek hízlalására. Mi is az a "tail risk event"? A tail risk event (szándékosan nem használjuk még futball-témában sem a "farok-kockázat" kifejezést)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés