Előfizetői tartalom

Kétségbeesett önmarcangolás a pénzügyi szektorban

Somi András
Piaci forrásokból tudjuk, hogy a látványos bukásokat hozó negyeddöntőket követően kettőzött erővel lesik kristálygömbjeiket a hazai kötvény- és részvényelemzők, az alapkezelők pedig legszebb csirkéiket áldozzák fel okkult szertartásaikhoz, hogy kiköszörüljék a hírnevükön esett csorbát, és megjósolják, hogyan alakulnak a labdarúgó Európa-bajnokság elődöntői. Jó, jó, a hollandok már nem győznek, Ronaldo még csak nem is sírt, olyan simán búcsúztatták a portugálokat, és az olaszok sem tesznek tönkre több meccset az Eb-n, de vannak itt még érdekes mérkőzések. A Portfolio.hu ismét a jövő ködébe fúrja hunyorgó tekintetét.

Az elemzők és alapkezelők tippversenyének nyereményalapja jelenleg egy-egy láda sör a Dialóg Alapkezelő, illetve a Portfolio.hu felajánlásában. A futballban az a szép, hogy éveken, évtizedeken át tartó fáradhatatlan munkával sem lehet elpuffogtatni az összes üres frázist. Fatih Terim például a törökök menetelésével kapcsolatban azt találta mondani, hogy "a futballban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés