Előfizetői tartalom

Túlteljesítette a minimumhozamot a K&H hozamfa 2.

Portfolio
22,75 százalékos hozammal zárt a K&H hozamfa 2. alap a június 30-i lejáratkor. A befektetés a három éves futamidő alatt elérte a négy elérhető hozamszint közül a második legmagasabbat, meghaladva a jegyzéskor ígért, teljes futamidőre szóló 13,72 százalékos minimális fix hozamot. A július 7-én kezdődő kifizetések összege megközelíti a 4,3 milliárd forintot.

A befektetés első és a harmadik évi hozama megfelelt az akkori betéti hozamoknak, míg a második évben az alap a betéti hozamok másfélszeresét biztosította. Az alap így a 22,75 százalékos hozammal (EHM 6,91 %) túlszárnyalta az ígért minimális fix hozamot, valamint meghaladta a lekötött betétekkel ugyanezen időszakban elérhető átlagos hozamokat

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés