Előfizetői tartalom

A rekord bankcsőd újfent a szabályozásra hívja fel a figyelmet

Portfolio
Már negyedik alkalommal került megrendezésre a BAMOSZ, a PSZÁF és a CFA Society rendezésében a befektetések teljesítménymérésének globális szabványairól szóló konferenciára, amit Farkas István, a PSZÁF Felügyeleti Tanácsának elnöke nyitott meg. Különleges aktualitását a konferenciának a hétfői Lehman Brothers bankcsőd adja, ami egy újabb bizalmi válsághoz vezetett a pénzügyi piacokon.

"Már negyedik alkalommal nyithatom meg a konferenciát, ahol a GIPS (befektetések teljesítménymérésének globális szabványainak) jelentőségét az ügyfelek szempontjaiból fogják az előadók megvitatni és értékelni a hazai és külföldi tapasztalatok alapján. Az utóbbi években felmerülő megállapítások nem változtak alapvetően, azonban a folyamatosan változó környezet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés