Előfizetői tartalom

Az olaj a sztár a BÉT-en

Portfolio
Idén februárban debütáltak a certifikátok a BÉT parkettjén, és az azóta eltelt időszak tapasztalatai alapján egyértelműnek látszik: a befektetők számára a kőolaj volt az sikertermék, a forgalom jelentős részét a fekete aranyra épülő certifikátok adták. A befektetők ráadásul nem voltak szívbajosak, hiszen szinte kizárólag a rövid távú árfolyammozgások kihasználására szolgáló tőkeáttételes termékeket keresték.

Mit és hogyan érdemes az árupiacokon venni? Mi lesz az olaj árával, mennyibe kerül majd az arany? Mit tegyek ha válság van? A válaszokat a Portfolio.hu Klub meghívott előadóitól megtudhatja ma este. A rendezvény ingyenes. Tovább>>> Nagyjából háromnegyed év telt el mióta a BÉT legfiatalabb terméktípusa, a certifikátok debütáltak a budapesti parketten, a bevezetés óta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés