Előfizetői tartalom

Spekuláljunk kötvénnyel, a kulcsszó a tőkeáttétel

Portfolio
Az elmúlt két hónapban akár 50 százalékot kereshettünk a BÉT egyik legújabb termékével, az Euro Bund Turbo Long certifikáttal, aminek az alapterméke a legfontosabb referenciaindexnek számít az európai kötvénypiacon. A magas nyereséget a nyolcszoros tőkeáttételnek köszönhettük, miközben a forint gyengülése az euróval szemben sem jött rosszul a befektetőknek. Ha viszont valaki már az ellenkező irányba kereskedne a termékkel, azt is megteheti, hiszen a parketten turbo short certifikát is elérhető ugyanazon mögöttes piacra.

A BÉT talán legfiatalabb termékkategóriáját alkotják a certifikátok, amelyek szinte napra pontosan egy éve "koptatják" a budapesti parkettet. A certifikátok első hullámában részvénypiaci indexekre és nyersanyagokra épülő termékeket vezettek be a szolgáltatók, a mezőny ugyanakkor kicsit több mint két hónapja újabb termékkel bővült, az európai tőzsdék egyik legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés