Előfizetői tartalom

Fel kell készülni a rosszabb időkre

Portfolio
Az angol vállalati nyugdíjalapok tagjait védő Pension Protection Fund új vezetője szerint elképzelhetetlen, hogy ne emeljék a munkaadók által fizetett díjakat, hiszen többek a között a válság miatt havi 4 millió fontot fizet ki a garanciaalap. Az alap vezetője a jövőben azt javasolja, hogy az átlagbérnek megfelelő mértékben emeljék a tagokra háruló költségeket, ami viszont csak részben fedezheti az alap 500 millió fontos hiányát.

A munkaadóknak nagy valószínűséggel - amikor jobban megy a gazdaságnak - magasabb díjat kell majd fizetniük a jövőben az angol garanciaalapba, a Pension Protection Fund-ba (PPF), ugyanis ezzel lehet majd ellentételezni a recesszió alacsonyabb befizetéseit - írja a Financial Times. A PPF új vezetője, Alan Rubenstein szerint a válság világított rá arra, hogy sokkal inkább egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés