Előfizetői tartalom

Így lehet megverni a piacot - Egy profi stratégia testközelből

Portfolio
Meglehetősen pesszimista a rövid távú kilátásokat illetően az ING Investment Management szakértője, annak ellenére, hogy a globális növekedési alap messze a piacokat megelőzve teljesített az év eddigi hónapjaiban. A társaság szakértője szerint a tartós növekedés Amerikából indul majd ki, mert a válság itt teljesedett ki először. Addig azonban rövid távú pozíciókkal kell operálnia annak, aki pénzt akar keresni ilyen körülmények között is. A dinamikus stratégia ugyanakkor nem áll messze az alapkezelőtől, aki szerint sikeres növekedési alapot kizárólag a piacot szorosan követve, a pozíciókat gyorsan váltogatva lehet menedzselni - mondta el a Portfolio.hu-nak adott interjújában a társaság hágai termékspecialistája.

Egyhamar nem számíthatunk jóra. "Egyáltalán nem vagyunk optimisták a világgazdaság kilátásaival kapcsolatban, a fundamentumok a monetáris lazítás és a kormányzati beavatkozások ellenére is gyengék, a gyorsjelentésekben pedig a vállalatok profitabilitásának további visszaesése tükröződik" - hűti a kedélyeket Michel Wetser, az ING Investment Management hágai termékspecialistája...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés