Előfizetői tartalom

Mibe fektessünk ilyen viharos időkben? (Aegon)

Portfolio
Az utóbbi hónapok tőzsdei összeomlása nagyon sok befektető bizalmát megrengette. Az előtakarékosság és a befektetések területén az aktuális trend egyértelműen a biztonságos termékek irányába mutat. A közeljövőben a szakértők egyre inkább a tőke- és hozamvédelemmel egybekötött befektetési lehetőségeket fogják ajánlani az ügyfeleknek. Az alábbiakban az Aegon sajtóközleményét közöljük.

A Clerical Medical Austria megbízásából, 500 fő részvételével, 2009. februárjában végzett közvélemény-kutatás azt mutatja, hogy a befektetéseknél egyre inkább a biztonságára helyeződik a hangsúly. A megkérdezettek között a következő három kritérium a legfontosabb az előtakarékossági termékek kiválasztásánál: 88 %-ban a befektetett tőke garanciája, 85 %-ban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés