Előfizetői tartalom

Értse mi történik befektetéseivel! - Portfolio.hu Befektetési Alap Szeminárium

Portfolio
A Portfolio.hu a Hozam Plazával együttműködésben alapszintről induló oktatást szervez szemináriumi formában, ahol a befektetési alapokról tart szakértőnk előadást. Másfél óra alatt megértheti, mit jelent befektetési jegyet vásárolni, hogyan kezelik pénzét a professzionális vagyonkezelők, hogyan választhat a hazánkban is forgalmazott kb. 1,000 alap közül.

Az előadás célja, hogy a résztvevők olyan ismeretekhez jussanak, melyek után nagy biztonsággal képesek lesznek kiválasztani a megfelelő befektetési alapokat, mely élethelyzetüknek, kockázatvállalási kedvüknek leginkább megfelel. A szemináriumra négy alkalommal kerül sor a Portfolio.hu szerkesztőségében, így akkor sem kell aggódnia, ha lecsúszott az első alkalomról, előadásunkat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés