Előfizetői tartalom

A vesztegetési ügynek súlyos következményei lettek

Portfolio
Még a múlt hónapban derült fény egy vesztegetési botrányra Amerikában, azonban csak most lett kézzel fogható következménye az ügynek. New York állam számvevője ugyanis felszólította az állami nyugdíjalapokat, hogy függesszék fel a befektetési ügynökökkel való kapcsolatot egészen addig, amíg fel nem derítik a korábbi ügy részleteit. A botrány egyrészt a befektetők bizalmát áshatja alá a számvevő szerint, másrészt koránt sem biztos, hogy ez volt az utolsó ilyen eset, ami ellen minden eszközzel fel kell lépnie az alapokat felügyelő szerveknek.

New York állam számvevője napokkal ezelőtt szólította fel az állam nyugdíjalapjait, hogy függesszék fel a befektetési ügynökökkel való kapcsolatot, mivel a múlt hónapban kirobbanó vesztegetési botrány aláásta a bizalmat, a kockázatok pedig még mindig fennállnak. A befektetési ügynököket általában különböző pénzügyi vállalatok alkalmaznak azért, hogy nyugdíjalapokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés