Előfizetői tartalom

Romániai árváknak gyűjtött milliókat a híres hollywoodi színésznő

Portfolio
A hátrányos helyzetű gyerekek életszínvonalának javítására 2002-ben létrejött ARK jótékonysági szervezet 25 millió dollárt tudott összegyűjteni egy fedezeti alap vezetőknek és bankároknak tartott vacsorán, ami meglepetésre a kisebb népszerűség ellenére is meghaladta a várakozásokat. Az ARK egyik legfőbb támogatója és szószólója Uma Thurman színésznő, az elmúlt hét évben a szervezet pedig 185 millió dollárt gyűjtött össze például romániai árvák megsegítéséért.

Az Arpad Busson által vezetett jótékonysági szervezet, az Absolute Return for Kids (ARK) egy pénteki rendezvényen összességében 25 millió dollárt (15.6 millió fontot) tudott összegyűjteni fedezeti alap vezetőktől, amivel jóval a várakozások felett teljesített - írja a Bloomberg. A jótékonysági szervezet egyik legfőbb szószólója és támogatója például nem más, mint Uma...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés