Előfizetői tartalom

Euró alapú ingatlan alapot indít az Erste

Portfolio
Magyarországon elsőként vezetett be euró alapú és elszámolású ingatlanalapot az Erste Alapkezelő Zrt. Az Erste Nyíltvégű Euro Ingatlan Befektetési Alap forgalmazása és a napi eszközérték számítása (az ingatlanok értékének meghatározása, a bevételek és költségek nyilvántartása) mind euróban történik, az Erste Alapkezelő vezérigazgatója szerint az új termék bevezetésére többek között azért volt szükség, mivel egyre többen érdeklődtek az euró alapú befektetések iránt. A következőkben az Erste sajtóközleményét közöljük.

Mesterházy György, az Erste Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója az új alap indításával kapcsolatban elmondta: "Az euró-övezethez történő csatlakozás közeledtével, illetve a forint árfolyamának az elmúlt időszakban tapasztalt rendkívüli bizonytalansága miatt a befektetők egyre jobban érdeklődnek az euró alapú befektetések iránt. Egy euró alapú ingatlan alap indítása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés