Előfizetői tartalom

"Fordulóponthoz érkeztek a nyugdíjpénztárak" (Portfolio.hu Konferencia)

Portfolio
Komoly fordulópont lehet egyes nyugdíjpénztárak, sőt, akár az egész ágazat életében az idei év - véli Gaál Attila, az Aon Pénztárszolgáltató vezérigazgatója, aki szerint a szabályozási változások miatt átalakuló környezetben további konszolidáció mehet végbe. A tavalyi gyenge hozamok annak ellenére befolyásolják a pénztárak reputációját, hogy hosszú távon nem minősítik a vagyonkezelési teljesítményeket, és a vagyonkezelési piacot sem rajzolják át érdemben a szakember meglátása szerint.

Gaál Attila a Portfolio.hu Wealth Management konferencia előadója lesz június 11-én, így ott bővebben is kifejti véleményét a nyugdíjpénztári szabályozás és vagyonkezelés helyzetéről.Portfolio.hu: Mi a legfontosabb kihívás a nyugdíjpénztárak számára 2009-ben? Gaál Attila: Több ilyen is van. Meggyőződésem, hogy a 2009-es év vízválasztó lesz számos pénztár életében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés