Előfizetői tartalom

Vezess egy igazi Ferrarit! - Portfolio.hu konferencia

Portfolio
A jelentős vagyonnövekedést és tekintélyes hozamokat hozó bőséges esztendők után a vagyonkezelők szinte minden szegmensben a piac szűkülésével és speciális kihívásokkal szembesülnek, legyen szó akár intézményi vagyonkezelésről vagy magánszemélyeknek nyújtott portfólió-kezelésről, befektetési termékekről. A pénzügyi piacokon korábban érvényes törvényszerűségek átmenetileg felborultak, így speciális tudás nélkül minden korábbinál nehezebb kiemelkedő vagyonkezelési teljesítményeket elérni. Egy hét múlva kerül sor a Portfolio.hu által szervezett Wealth Management konferenciára, ahol a vagyonkezelői szektor színe-java találkozik.

A résztvevők között a konferencián egy Ferrari 430-as tesztvezetést sorsolunk ki! Ne maradjon le erről az élményről sem! Jelentkezés és további információk >>A befektetési döntések mellett a megváltozott piaci környezet a termékfejlesztést is új kontextusba helyezte, az elmúlt évek folyamatos és széleskörű innovációját követően a fókusz sokkal inkább a befektetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés