Előfizetői tartalom

Újabb pénztárakkal bővült a Stabilitás Pénztárszövetség

Portfolio
Hét önkéntes- és egy magánnyugdíjpénztárral bővült a Stabilitás Pénztárszövetség, mely így a hazai magánnyugdíjpénztári tagok megtakarításainak közel 92 %-át kezeli, az önkéntes nyugdíjpénztári tagok 87 %-ának számláját vezeti, és tagjai között tudhatja az egészségpénztári tagok 85 %-át. A Szövetség hosszú távú célja a közös szakmai érdekképviselet mellett egy szoros gyakorlati együttműködés kialakítása a teljes pénztári szférával. A szakma vezetői hangsúlyozzák, hogy a különösen ilyen vérzivataros időben fontos a szféra egységes képviselete. A következőkben a Stabilitás sajtóközleményét közöljük.

2008 és 2009 is igen mozgalmas év a hazai pénztári szféra életében. Mind a pénzpiaci mind a jogi környezet alaposan megmozgatta a hazai pénztárakat. A pénz- és tőkepiacok kedvezőtlen hatására meglehetősen gyengén alakultak a megtakarítások 2008. évi hozamai. És bár az első negyedéves adatok alapján pozitívabb eredmények jósolhatóak az idei évre, a kormányzat új adótörvény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés