Előfizetői tartalom

Hódítanak a latin-amerikai művészek New York-ban

Portfolio
Egyre nagyobb kereslet mutatkozik a latin-amerikai művészek alkotásai iránt, utoljára a válság előtt fizettek ennyit latin-amerikai műtárgyakért, mint idén. A növekvő kereslet részben a vagyonosodó brazil vásárlóknak, részben a távol-keleti műgyűjtők aktivitásának köszönhető, akik komoly érdeklődést mutatnak a népszerű dél-amerikai művészek alkotásai iránt - írja a Reuters.

Utoljára 2008-ban értékesítettek ekkora értékben latin-amerikai műkincseket, mint idén. A latin-amerikai, különösképp brazil műtárgyak iránti növekvő népszerűséget a gazdasági fellendüléssel magyarázzák a szakértők. A brazil gazdaság rendkívüli növekedése például nagyban hozzájárult, hogy a brazilok több pénzt fektessenek műtárgyakba - mondta a latin-amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés