Előfizetői tartalom

Rendezvényekkel mozgósítanak a hazai műkereskedelmi piacon

Portfolio
A művészeti kiállítások és vásárok, galéria-negyedhez köthető események, utcafesztiválok kiemelten fontosak a magyar műkedvelő, műgyűjtői kör megmozdítására, vásárlásuk ösztönzésére. Ilyen eseményt jelent a Műgyűjtők Éjszakája, a Falk Art Fórum, a nyári Artplacc Tihany, az október végi Art Market Budapest, vagy a közelgő Antik Enteriőr. Érdekes, hogy az eseményekkel kapcsolatos kommunikáció egyre inkább a Facebook közösségi oldalon folyik.

Műgyűjtők Éjszakája: ez a közelmúltban megrendezett esemény is azt a célt szolgálja, hogy kimozdítsa otthonából a műkedvelő és vásárlását megfontoló műgyűjtő közönséget. A negyedévente megrendezésre kerülő esemény kiváló ötlet: az érdeklődők mozgalmas munkaidejük után, kényelmesen végigsétálhatnak a belvárosi műkereskedelmi negyedben (Falk Miksa utca...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés