Előfizetői tartalom

Kiélezett verseny várható a megtakarítási piacon (interjú)

Portfolio
Az emberek számára felértékelődött az öngondoskodás, azonban a nehéz gazdasági és piaci környezet miatt nem indulhatott meg a megtakarítások felfutása. A lakosság a bizonytalanságok miatt rövidebb távon lát csak előre, több tíz évre nem mer most még elköteleződni. Sokat segíthetne, ha egyre több olyan termék lenne a piacon, amely a kisösszegű és rendszeres megtakarításokat ösztönzi, viszont ehhez a támogatási rendszernek is módosulnia kellene. Vízkeleti Sándor, a Pioneer Alapkezelő elnök-vezérigazgatója szerint 2012 nagyon nehéz lesz az alapkezelők számára, hiszen banki oldalról erős forrásgyűjtési kényszer látszik.

A 2011. december 7-én megrendezésre kerülő Portfolio.hu Öngondoskodás Reggelin is ott lesz Vízkeleti Sándor. Ne maradjon le az eseményről. Az utolsó helyek még kiadók! Portfolio.hu: Sokan azt mondják, hogy felértékelődött az öngondoskodás a magánnyugdíjpénztárak leépülésével. Mit tapasztal az alapkezelőnél, mi az ügyfelek visszajelzése, reakciója? Vízkeleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés