Előfizetői tartalom

Kiélezett verseny várható a megtakarítási piacon (interjú)

Portfolio
Az emberek számára felértékelődött az öngondoskodás, azonban a nehéz gazdasági és piaci környezet miatt nem indulhatott meg a megtakarítások felfutása. A lakosság a bizonytalanságok miatt rövidebb távon lát csak előre, több tíz évre nem mer most még elköteleződni. Sokat segíthetne, ha egyre több olyan termék lenne a piacon, amely a kisösszegű és rendszeres megtakarításokat ösztönzi, viszont ehhez a támogatási rendszernek is módosulnia kellene. Vízkeleti Sándor, a Pioneer Alapkezelő elnök-vezérigazgatója szerint 2012 nagyon nehéz lesz az alapkezelők számára, hiszen banki oldalról erős forrásgyűjtési kényszer látszik.

A 2011. december 7-én megrendezésre kerülő Portfolio.hu Öngondoskodás Reggelin is ott lesz Vízkeleti Sándor. Ne maradjon le az eseményről. Az utolsó helyek még kiadók! Portfolio.hu: Sokan azt mondják, hogy felértékelődött az öngondoskodás a magánnyugdíjpénztárak leépülésével. Mit tapasztal az alapkezelőnél, mi az ügyfelek visszajelzése, reakciója? Vízkeleti...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái