Előfizetői tartalom

Mik a legtipikusabb befektetői hibák?

Portfolio
Úgy tűnik az európai adósságválságot csak egy olyan gazdaságpolitikai "koktéllal" lehet megoldani, amely a befektetők és a választók igényeit egyaránt kielégíti, részben megszorításokkal, részben növekedés serkentésével - mondta Horváth István, a K&H Alapkezelő befektetési igazgatója, a K&H befektetési klubján. A rendezvényen kiderült, mik a legtipikusabb befektetői hibák, melyeket gyakran elkövetünk.

Nemzetközi problémák Az eurózónán belüli országok egészen más gazdasági struktúrával, versenyképességgel rendelkeznek. Az elmúlt évtizedben a munkaerő díja és hatékonysága, amit kifejez az egységnyi munkaerőköltség, a periféria országokban 10-15 százalékkal nőtt 1999 óta, miközben a német 5-10 százalékkal csökkent. Ez jelenti az alapproblémát, hiszen a versenyképesség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés