Előfizetői tartalom

Az aranypénz volt a sláger a tavaszi műtárgy árveréseken

Portfolio
A piac stabilizálódásának jeleit mutató képzőművészeti árverések mellett a tavasz csúcsidőszak volt a műtárgyak, bútorok, ékszerek, érmék aukciós értékesítésében is. Ez a piac még sokszínűbb, a tendenciák nehezebben nyomon követhetőek. A gyűjtői szenvedélytől hajtott, illetve a befektetési szándékú vásárlások mellett több kategóriában, így a bútoroknál-, szőnyegeknél-, az ékszerek egy részénél a lakberendezési célú, illetve napi használatra történő vétel is jelentős forgalmat generál.

A választék gazdag volt; a Polgár kivételével valamennyi vegyes profilú aukciósház tartott árverést az említett kategóriákban. A kínálatot bővítették a Csók István Antikvitás rendszeres kamara árverései és színre lépett az érmepiac két vezető aukciósháza is. Noha néhány kiugró eredmény más kategóriákban is született, a befektetői érdeklődés elsősorban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés