Előfizetői tartalom

Faber: Az árupiaci befektetők bedobták a törülközőt

Portfolio
Az árupiacok emelkedésére játszó befektetők most bedobhatták a törülközőt - mondta a neves svájci befektető, Marc Faber, miután az árupiacokon hatalmas eladási hullám söpört végig tegnap, egyes nyersanyagokat akár több éves mélypontra taszítva. A guru szerint főként az ipari fémekre várnak még nehezebb idők, miközben az agrártermékek relatíve jobban néznek ki - írja a CNBC.

A nyersanyagok gyengélkedése világosan jelzi a világgazdasági növekedés lassulását, a fundamentumok romlásával az árupiaci "bikák" pedig végül bedobhatták a törülközőt - mondta Marc Faber. Más szóval a piacok felfogása megváltozott - tette hozzá. A Gloom, Boom and Doom hírlevél szerzője arra számít, főként az ipari fémekre várnak még nehezebb idők, miközben az agrártermékek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés