Előfizetői tartalom

Végelszámolás a Platinum nyugdíjpénztárnál

Portfolio
A Brokernet Csoport még 2010-ben döntött úgy, hogy megjelenik a magánnyugdíjpénztári piacon, a Platinum nyugdíjpénztár 2010 júniusában meg is kapta az alapítási engedélyt, viszont a tevékenység elkezdésére valójában már nem volt lehetőség, hiszen a jogszabályok megváltozása miatt a tulajdonosok a végelszámolásról döntöttek. A folyamat 2012 elején záródott le, amit a tegnap kelt PSZÁF határozat véglegesített.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete friss határozatában a Platinum magánnyugdíjpénztárnál elrendelte a tevékenység lezárását, miután a végelszámolás a pénztárnál befejeződött. A határozat indoklása szerint a pénztár az alapítási engedélyt 2010. június 24-én engedélyezte, a pénztár még abban az év októberében nyújtotta be a tevékenység megkezdésére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés