Előfizetői tartalom

23 milliárd forintot hoztak össze az önkéntes nyugdíjpénztárak

Portfolio
Látványos eredményt produkáltak az önkéntes nyugdíjpénztárak az első negyedévben: a Stabilitás Pénztárszövetséghez tartozó önkéntes kasszák 866 milliárd forintra növelték összvagyonukat, ami 14 százalékos bővülést jelent a múlt év első negyedévéhez képest. Az egy tagra jutó átlagos vagyon ezt meghaladó mértékben, 16 százalékkal emelkedett. Az egészségpénztárak szintén jól szerepeltek, összvagyonuk 5 százalékkal 42,8 milliárdra nőtt éves szinten - áll a szövetség sajtóközleményében.

Az idei év első negyedévének végén 866,8 milliárd forint volt a Stabilitás Pénztárszövetséghez tartozó önkéntes nyugdíjkasszák vagyona, ez pedig jelentős, 14 százalékos, több mint 100 milliárd forintos emelkedést jelent éves összevetésben. A számottevő vagyongyarapodást ráadásul úgy érték el a pénztárak, hogy az összesített taglétszám az idei első negyedév...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés