Előfizetői tartalom

Nyugdíj: irreálisan sokat várnak el a magyarok

Portfolio
A leendő nyugdíjasok elvárásai igen nagyok a járandóságukkal kapcsolatban, hiszen átlagosan a jelenlegi jövedelmük közel háromnegyedével lennének elégedettek időskorukban - állapítja meg az a kutatás, amelyet 12 országban végeztek el az Aegon megbízásából. Ezzel együtt a felnőtt lakosság igen bizonytalan a nyugdíjkilátásait illetően.

Nagyon komoly elvárásokat támasztanak időskori járandóságuk mértékével kapcsolatban a leendő nyugdíjasok: az Aegon megbízásából 12 országban elvégzett kutatás szerint a jelenlegi jövedelmük átlagosan 72 százalékával lennének elégedettek. Az átlagos érték országonként eltérő, ám figyelemre méltó, hogy pont Magyarországon a legmagasabb, 85 százalékos. A legalacsonyabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés