Előfizetői tartalom

Különleges aranypénz ritkaságok

Portfolio
A numizmatika - a műtárgyakhoz és a festészethez hasonlóan - évszázadok óta közkedvelt gyűjtési terület. A régi és új arany pénzérmék utóbbi évekre jellemző felértékelődése elsősorban az aranyár emelkedésének köszönhető - az egyéb befektetési formákra mostanság jellemző bizonytalanság a nemesfém árának folyamatos emelkedését eredményezte. Ismét népszerű a két háború közötti polgári életérzés: egy kis aranyat nem árt, ha tartalékolunk, ráadásul az aranyérmék kis helyen elférnek, könnyen zárhatók, tárolhatók és értékesíthetők. Íme néhány ajánlat a műtárgy.com-tól.

1. Arany 10000 Ft emlékérem II. János Pál Pápa látogatása alkalmából. Kibocsátás éve: 1991. Súly: 6.982gr., finomság:986. 98.500 Ft.műtárgy.com2. I. Nagy Lajos(1342-1382) arany forint. 1353-57 közötti kibocsátás. Av: +LODOVICVS:DEI:GRATIA:REX: kétrészt osztott címerpajzs /geteiltes Wappen - Streifen, Anjou-Lilien/ Rv: S•IOHA-NNES•B oldalt verde- és mesterjegy /zur Seite...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés