Előfizetői tartalom

Vásároljunk kortárs festményt lakásunkba!

Portfolio
Nincs ma olyan műgyűjtő, aki szakértő bevonása nélkül a kezdetek kezdetén határozott koncepcióval rendelkezett volna kortárs gyűjteményét tekintve és nagy valószínűséggel olyan sincs, aki a legelső műtárgyáról elmondhatja, hogy az a gyűjteménye fénypontja mind a mai napig. Sokan az első kortárs festmény vásárlásakor inkább lakásuk hangulatához választanak műalkotást. Bátran tegyük mi is ezt! Kövessük intuíciónkat és döntsünk érzelmi alapon! Illetve hagyjunk magunknak időt a tanulásra! Járjunk kiállításokra, múzeumokba, galériákba és művészeti vásárokba, fejlesszük ízlésünket, hogy egyre jobb szemmel tudjunk a későbbiekben választani. Tiszteljük meg magunkat azzal, hogy festményt nem bútorboltban választunk dekorációs kellékként! Nem feltétlenül kell a legnagyobb művésznevekkel kezdeni és milliós tételekre gondolni.

Kezdjük a gyűjtést saját generációnkkal! Sok-sok munkával előbb-utóbb eljutunk oda is, hogy nem a kanapénk színéhez választjuk a műtárgyat, hanem gyűjteményünkhöz igazítjuk lakókörnyezetünket. Íme, néhány neves fiatal tehetséges művész, akinek képeit már most is sokan szeretik és gyűjtik. 1. Kontra Ágnes fiatal képzőművész azon ritka festők körébe tartozik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés