Előfizetői tartalom

Kevés műtárgy kelt el komoly haszonnal tavasszal

Portfolio
Lezárult a tavaszi aukciós szezon, mely az utóbbi három-négy évhez hasonlóan ezúttal is inkább a vásárlóknak kedvezett; az eladók között kevesen tudtak jelentős nyereséget realizálni. Pangó piac, egyre több szereplővel - így jellemezhető a napokban zárult első félévi aukciós szezon. Az átlagszámok persze ezúttal is komoly eltéréseket takarnak, úgy az egyes műfajok, mint az egyes piaci szereplők között.

Az mindenesetre meglepő és komoly elszántságot mutat, hogy a 2008 körüli válság után csak nagyon lassan magára találó piacon egyre többen próbálnak szerencsét. A Biksady Galéria már megállapodott szereplőnek számít, a Párisi Galéria tavasszal másodszor, a kecskeméti Premier Galéria harmadszor lépett porondra, a Csók Antikvitás pedig az eddigi kamaraaukciók után először...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés