Előfizetői tartalom

Fidelity: egyre optimistábbak a befektetők

Portfolio
A vagyonkezelő friss felmérése szerint az ügyfelek optimisták a részvénypiac második féléves alakulását illetően, a befektetők háromnegyede szerint 2013 végére tartani tudjuk a mostani szinteket, sőt akár még ennél is magasabbra kerülhetünk. A Fed kötvényvásárlási programjának várható csökkentése azonban kétségeket ébreszt a befektetőkben, nagyon sokat óvatosságból a portfóliójuk 20%-át készpénzben tartják, hogy ha jó befektetési lehetőséget találnak, akkor időben léphessenek.

A Fidelity Investments gyakorta készít felméréseket az amerikai befektetők körében, a legfrissebb anyaguk most került publikálásra. Számos kérdést tettek fel az ügyfeleknek, amelyek a jövőbeli várakozásaikról ad képet, így például kérdések vonatkoztak a potenciális adóemelésekre, a szektor növekedésére és a feltörekvő piaci lehetőségekre. A kérdésekre átlagosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés