Előfizetői tartalom

Magyar ékszertrevezők munkái kerülnek kalapács alá

Portfolio
A kortárs magyar ékszerművészet folyamatos fejlődésének köszönhetően mára nemzetközi színvonalúnak mondható. Szakmai körökben éppúgy, mint a hazai vásárlói közönség körében is egyre inkább elismeréssel, rajongással fordulnak a magyar ékszertervezők munkáihoz, melyek az esztétikai értékeken túl egyfajta aktuális üzenetet is tükröznek a körülöttünk lévő világból.

A szerteágazó formavilágból, témákból, anyagokból és gondolatokból született ékszerek között egészen biztosan mindenki megtalálhatja a szívének kedves darabot. A műtárgy.com most bemutatja a hazai kortárs ékszerművészet néhány jeles képviselőjét és alkotásait: 1. "Ferencz Vanda ékszertervező munkái az emberi test mozdulataiban elevenednek meg: ez utal a viselkedésben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés