Előfizetői tartalom

Veszik a guruk az Apple-t: Soros György is bevásárolt

Portfolio
Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az Apple a milliárdos befektetők körében, ugyanis míg az utóbbi napokban arról szóltak a hírek, hogy Carl Ichan igen jelentős pozíciót épített az iPhone-gyártóban, addig az Amerikai Tőzsdefelügyelethez eljuttatott dokumentumokból az derül ki, hogy a magyar származású üzletember, Soros György megduplázta Apple-pozícióját.

Tavaly szeptemberben az Apple 702,1 dolláron új történelmi csúcsra emelkedett, ezt követően azonban lefele vették az irányt a részvények, melyek idén 400 dollár alatt is forogtak már. A papírok tegnap 498,5 dolláron fejezték be a kereskedést, ami mintegy 6 százalékos esést jelent az év eddigi részét tekintve, miközben az S&P 500 ugyanezen idő alatt mintegy 18 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés