Előfizetői tartalom

Repteret vásárolt az óriás nyugdíjalap

Portfolio
A második legnagyobb angol nyugdíjalap, a USS 8,65%-os részesedését vásárolt a Heathrow repülőtérben, amiért 392 millió fontot kellett a nyugdíjalapnak kifizetnie. Az intézményi befektető szerint komoly potenciál van a repülőtérben, világos jövőképpel rendelkezik, ehhez pedig elengedhetetlen a fogadó kapacitások bővítése. A USS számára nem ismétlen az infrastruktúra befektetés, tavaly Ausztráliában vásároltak be, de a portfóliójukban egy angol vízszolgáltató is helyet kapott - írja az Investment & Pensions Europe.

Hasonló témákról is szó esik az október 30-i Portfolio.hu Öngondoskodás 2013 Konferencián. Regisztráljon Ön is a rendezvényre! Anglia második legnagyobb nyugdíjalapja, a Universities Superannuation Scheme (USS), amely összességében 38 milliárd fontos vagyont kezel, nyilvánosságra hozta új befektetését, közel 400 millió fontért részesedést vásároltak a Heathrow Airportban....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés