Előfizetői tartalom

Brutális teljesítmény: 100% feletti hozam egy év alatt

Portfolio
Egy friss elemzés szerint a világ legjobban teljesítő befektetési alapjait nem Amerikában kell keresnünk, hanem Európában, azon belül is Görögországban. A Morningstar gyűjtése szerint három kötvényalap 100% feletti hozamot tudott elérni az utóbbi 12 hónapban, méghozzá úgy, hogy a portfólió-menedzserek a piaccal szembe menve az adósságválság leghevesebb időszakában vettek görög államkötvényeket. A bátorság kifizetődő volt, mert az ország végül nem hagyta el az eurózónát, ami a kötvénypiaci hozamok meredek esésével járt együtt - írja a Marketwatch.

Az utolsó helyek még kiadók a szerdai Portfolio.hu Öngondoskodás 2013 Konferenciára. Regisztráljon Ön is a rendezvényre! Magyarországon is nagyon nagy népszerűségnek örvendenek a kötvényalapok, nemzetközi szinten sincs másként, egy friss gyűjtés szerint pedig kiderült, hogy az utóbbi egy évben mely kötvényalappal lehetett külföldön a legtöbbet keresni. Az egészben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés